abeo logo 

Mød bl.a.

LOUIS BECKER, MARTIN KJÆR, KRISTIAN HERTZ, SOULAIMA GOURANI OG HANS TERNEY RASMUSSEN


Louis Becker_Abeo_Client_Day_NEW Martin Venning_Kjr_Abeo_Client_Day_NEW

Kristian Hertz_Abeo_Client_Day

Soulaima Gourani_Abeo_Client_Day

Hans Terney_Rasmussen_Abeo_Client_Day

LOUIS BECKER

DIREKTØR

HENNING LARSEN ARCHITECTS

MARTIN KJÆR

MARKEDSDIREKTØR

GRONTMIJ


KRISTIAN HERTZ

PROFESSOR

DTU


SOULAIMA GOURANI

FORFATTER, RÅDGIVER
& DEBATTØR


HANS T. RASMUSSEN

ADM. DIREKTØR

ABEOLouis Becker er partner og direktør i Henning Larsen Architects med ansvar for tegnestuens internationale projekter. Han har været en del af tegnestuens daglige ledelse siden 1998. Derudover er han adjungeret professor ved Arkitektur & Design på Aalborg Universitet og modtog i 2011 Eckersberg Medaljen fra ’Det Kongelige Akademi for de Skønne Kunstner’ som en særlig anerkendelse for at sætte dansk arkitektur på verdenskortet.

 

Martin Kjær er markeds-direktør i Grontmij og afdelingschef for Århus-kontoret med ansvar for udviklingen af afdelingen for Byggeri. Martin er uddannet ingeniør fra Ingeniørhøjskolen i Århus og har været ansat i Grontmij siden 2002. Han har arbejdet med broer i anlægsdivisionen og har været ansat hos Grontmij i England. Martin har ligeledes været udstationeret i Vietnam, hvor han bl.a. var ansvarlig for etablering af Grontmijs CAD-kontor i Ho Chi Minh City.

 

Kristian Hertz er professor ved DTU Byg og har 8 år som institutleder samt erfaring som vicedirektør for DTU Byg bag sig. Kristian opfandt teknologien 'Super-Lette Konstruktioner' i 2009, der i dag ejes af Abeo. For sin opfindelse modtog Kristian i 2010 DTU's innovationspris. Der-udover har Kristian været rådgiver på markante bygninger som f.eks. Henning Larsens udenrigsministerium i Saudi Arabien og om-bygningen af Det Kongelige Teater i København.

 

Soulaima Gourani er forfatter, foredragsholder, bestyrelsesmedlem og rådgiver til en lang række ministre, tænketanke og private virksomheder. Soulaima har en MBA fra CBS og har tidligere arbejdet for HP, Microsoft og A.P. Møller Mærsk. Allerede som 28-årig blev hun anerkendt som en af Danmarks dygtigste erhvervskvinder, da hun modtog de to prestigefyldte priser 'Rising Star' og 'Talent 2004'. Derudover blev hun i 2013 kåret til en af Nordens 20 mest indflydelsesrige tænkere.

 

Hans Terney Rasmussen er adm. direktør i Abeo A/S og har stor erfaring fra byggebranchen. Som 28-årig blev Hans adm. direktør i keramik-virksomheden Evers A/S og senere også for Höganas (N), hvorefter han bl.a. har været adm. direktør i ME-FA A/S (DK) og (PO). Hans har siddet i flere bestyrelser, bl.a. for Realdanias Videncenter Bolius A/S i 11 år, ME-FA og Brynje samt som formand i BLF byggematerialer og som næstformænd i DI Byggematerialer. 

 

 

 

Tilmelding 18_nov

 

Med udviklingen af SL-Dækket har Abeo skabt en banebrydende nyhed for byggebranchen, som for første gang i 50 år kan se frem til et betondæk, der har både økonomiske, arkitektoniske og tekniske fordele.

 

Det har vi allerede vundet internationale awards og anerkendelse for, og det er vi naturligvis stolte af, men inden vi vender op og ned på den danske og internationale byggebranche, vil vi gerne fejre det med et arrangement på Docken. Og du er inviteret med som gæst.

  

Kom og hør stærke fagprofiler sætte scenen for SL-Dækket. Mød bl.a. Louis Becker, direktør i Henning Larsen Architects, Martin Venning Kjær, markedsdirektør i Grontmij, Kristian Hertz, professor på DTU og Hans Terney Rasmussen, adm. direktør i Abeo. Til at styre begivenhederne vil være forfatter, rådgiver og debattør Soulaima Gourani, der netop er blevet kåret til en af Nordens 20 mest indflydelsesrige tænkere.

 

Bagefter er der mulighed for at se nærmere på udstillingen af færdigproducerede SL-Dæk og tekniske løsninger, netværke samt nyde en let buffet.


Du tilmelder dig ved at sende en email med dit navn til tilmelding@abeo.dk    

VI HAR RESERVERET PARKERINGSPLADSER OVERFOR HOVEDINDGANGEN! 

DET TAGER KUN 15 MINUTTER AT GÅ FRA NORDHAVN STATION (OP AD VEJEN MOD ØST VED LYSKRYDSET VED DEN STORE RØD-HVIDE PFA-BYGNING)

 

 

 

FLERE NYHEDER 

 

 

Se videoer fra Abeo TV