KHZ thumbnail

Kristian Hertz modtager betonprisen 2015

 

 

Dansk Betonforening har tildelt kristian Hertz 'betonprisen 2015'. Prisen gives bl.a. for kristian's forskning og udvikling af SL-Dækket.     

 

 

Det er netop blevet offentliggjort at 64-årige Kristian Hertz, der er opfinder, Abeo-medstifter samt professor på DTU-Byg modtager 'Betonprisen 2015'. Prisen uddeles af Dansk Betonforening, som fremhæver, at Kristian Hertz's indsats inden for forskning og udvikling af SL-Dækket gør ham til det rette valg.

 

- Kristian Hertz har gennem de senere år udmærket sig som mønsterbryder og iværksætter i en ellers ofte noget konservativ branche. Han har hermed demonstreret, at man kan kombinere forskningsbaserede og innovative tekniske ideer med stringente forretnings- og kommercialiseringsplaner, siger formanden for bedømmelseskomiteen, Christian Munch-Petersen, Emcon A/S, om tildelingen af prisen til Kristian Hertz.

 

Betonprisen bliver overrakt til Kristian Hertz på Bæredygtig Beton Konferencen, der afholdes i Tivoli Hotel & Congress Center i København den 10. marts 2015. Betonprisen er på 50.000 kroner og uddeles hvert andet år af Dansk Betonforening til en eller flere personer, der har ydet et væsentligt bidrag til udvikling af betonens muligheder. Prisen er tidligere tildelt civilingeniør, lic. techn. Finn Bach, direktør for Dansk Konstruktions- og Betoninstitut og centerchef Mette Glavind, Betoncentret ved Teknologisk Institut.

 

Læs mere om prisen her: "Abeo-medstifter modtager Betonprisen 2015"  

 

 

FLERE NYHEDER