Abeo Holder indlæg ved indvielsen

af Det Grønne Iværksætterhus

 

 

Hør Abeo-medstifter, Alexander Wulff, holde indlæg, når Erhvervs- og vækstminister, Henrik Sass Larsen, officielt åbner dørene til det

grønne iværksætterhus fredag den 27. september

 

Fredag den 27. september bliver Det Grønne Iværksætterhus på DTU Risø Park officielt indviet. I Det Grønne Iværksætterhus kan iværksættere teste, udvikle og få finansieret deres produkter, og virksomhederne vil samtidigt blive en del af forskningsmiljøet i DTU Risø Park. Forventningen er, at det grønne væksthus vil tiltrække mange nye virksomheder og udvikle spændende nye samarbejdsformer mellem iværksættere og parterne bag konsortiet.

 

Bag iværksætterhuset står et konsortium bestående af Scion DTU, DTU, Væksthus

Sjælland, Væksthus Hovedstadsregionen, Accelerace og Rethink Business. Samtidigt har både Roskilde Kommune, Region Sjælland og Region Hovedstaden bakket op om projektet, og borgmesteren glæder sig over, at projektet i Roskilde nu kan vise vejen for grøn forskning.

 

”Staten har valgt at støtte dette projekt med 15 millioner kroner, og det betyder, at vi nu får mulighed for at skabe et fantastisk iværksættermiljø som frontløber i DTU Risø Park projektet. Når vi i forvejen arbejder målrettet på at skabe en forskerpark i international klasse for cleantech-virksomheder, passer dette fuldstændigt perfekt ind i rammerne derude,” siger Joy Mogensen, borgmester i Roskilde Kommune.

 

Arrangementet starter kl. 14.30, hvor Steen Donner, direktør for Scion DTU, byder velkommen. Derefter vil Erhvervs- og Vækstminister, Henrik Sass Larsen, holde den officielle åbningstale. Til sidst vil det være muligt at høre Abeo fortælle om arbejdet med at kommercialisere et produkt, der både er grønt og reducerer byggeomkostningerne.

 

Indtil videre har Det Grønne Iværksætterhus støtte indtil udgangen af 2014, men bliver projektet en succes, er der dog en klar forventning om, at det fortsætter, og dermed bliver en integreret del af DTU Risø Park.

  

Tidspunkt: Fredag den 27. september kl. 14.30-17.00

Sted: Det Grønne Iværksætterhus, Risø Huse 1, 4000 Roskilde

 

 

FLERE NYHEDER